Mijn Baby Joy logo Mijn Baby Joy

Babymassage

Baby’s verlangen naar geborgenheid en warmte, ze hebben behoefte aan intimiteit en lichamelijk contact. Babymassage voorziet hierin.

Babymassage maakt het contact tussen jou en je baby intenser.

Door de massage versterk je de band met je baby. Zo ontstaat er een goede basis voor je kindje om op te groeien. Deze basis is gebouwd op vertrouwen en ontspanning. Babymassage is daarom zowel waardevol voor jou als voor je baby.

De positieve effecten van babymassage zijn o.a. dat de spijsverteringsorganen ontspannen waardoor het vermindering van darmkrampjes geeft. Door de liefdevolle aanraking ontwikkelt de tastzin en verbetert de ademhaling. Het bevordert de groei van je baby doordat er meer groeihormonen in het bloed komen. Het kindje zal beter slapen. De massage geeft ontspanning bij onrust en overstrekken.

Ook voor de ouder is het ontspannend en je leert je kindje beter kennen. Het ontwikkelt ook je intuïtie waardoor je je baby beter kunt aanvoelen.

Tijdens de lessen leer je simpele massage technieken en krijg je de oefeningen op papier zodat je ook thuis kunt masseren.

Babymassage is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot ongeveer 8 maanden.

Ook leren masseren? Neem dan contact op: inekebaaij@gmail.com.